Om

Nu fattar jag är i grunden ett bokprojekt som Henric Smolak och Christian von Essen initierade våren 2021 i samarbete med Lava förlag.

Genom våra respektive poddar Under Femton och Heja Framtiden har vi sammanlagt intervjuat mer än 500 experter, futurister, författare, forskare och entreprenörer.

Samtidigt ser vi hur klyftan i samhället ökar mellan de som ser framtiden och den snabba tekniska utvecklingen som något spännande och möjliggörande, och de som ser den som skrämmande eller förvirrande.

Vi tror att en ökad grundförståelse kan överbrygga den här klyftan, och det är syftet med boken. Därför har vi samlat 15 digitala trender i varsitt lättillgängligt kapitel och tagit in kommentarer och insikter från ett 30-tal tunga experter.

Boken kommer ut i oktober 2021, och du får gärna bevaka den på Bokus eller Adlibris.

Här på hemsidan kan vi fortsätta lärandet. Här kommer vi samla länkar, poddavsnitt och lästips för att komplettera och vidareutveckla bokens alla kapitel.

Om du har tips på innehåll eller vill beställa böcker till ditt företag, kontakta oss direkt på nufattarjagbok@gmail.com